Om företaget

Välkommen till oss – ett företag med gedigen erfarenhet av allt som rör VVS. Att vi funnits i många år är ett kvitto på att vi lyckats med vårt primära mål – att kunna erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser. Något som ger nöjda kunder. Vi lämnar alltid garantier på alla våra jobb.

Vi vänder oss till både företag och till dig som privatperson, där vi erbjuder våra tjänster inom allt från installationer och jouruppdrag till rena renoveringar.

God service och ett gott bemötande är nyckelord i vår verksamhet. I kombination med en gedigen yrkeskunskap och snabb service så skapas nöjda, återkommande kunder. Vi hoppas att du inom kort blir en av dessa.

Vi tänker alltid på att ge högsta kvalitet och service. Det finns självklart möjlighet för dig att göra ROT-avdrag där du får dra av en viss andel av arbetskostnaden.

Vi är en certifierad VVS-installatör som ser fram emot att hjälpa dig med din installation av exempelvis golvvärme i badrummet, som hjälper dig med att byta värmesystem i huset eller som fixar den läckande kranen i köket. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Välkommen till din rörmokare i Haninge.

 

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!