Rörmokare Haninge

Din lokala VVS-expert | Rörjour dygnet runt

Om företaget

Vi är ett företag med gedigen erfarenhet av allt som rör VVS. Att vi funnits i många år är ett kvitto på att vi lyckats med vårt primära mål – att kunna erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser. Något som ger nöjda kunder.

Vi vänder oss till både företag och till dig som privatperson och vi erbjuder våra tjänster inom allt från installationer till rena renoveringar. För dig som privatperson boende i en äldre byggnad så kan vi bistå med exempelvis läckage, stopp i avlopp, sprickor i rör- och ledningar och andra problem som ofta uppstår vid äldre hus. För dig som står inför att bygga nytt så är installationer en viktig fråga och här är vi din bästa lösning.

God service och ett gott bemötande är nyckelord i vår verksamhet. I kombination med en gedigen yrkeskunskap och snabb service så skapas nöjda, återkommande kunder. Vi hoppas att du inom kort blir en av dessa.

Vi är en certifierad vvs-installatör som ser framemot att hjälpa dig med din installation av exempelvis golvvärme i badrummet, som hjälper dig med att byta värmesystem i huset eller som fixar den läckande kranen i köket. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Välkommen till din rörmokare i Haninge.

 

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!